• Vi ser etter deg!
    Har du lyst til å bli med i support teamet? Er du en som liker å hjelpe andre spillere? Ja da ser vi etter moderatorer som kan hjelpe oss med akkurat dette!
    Ta en titt på rekrutteringssiden vår for mer informasjon om hvordan du søker.
    Apply
  • Hvis du ikke liker snø kan dus skru dette av på siden.

Videoannonser kommer til forge mobil

mico

Jarl
Medlem av ledelsen
Community Manager
logo (2).png

Hei Forge Fans!

Fra og med 29. juni vil mobilversjonen av Forge of Empires nå inneholde videoannonser. Dette vil være korte klipp som spilleren kan trykke på for å motta en belønning, eller bruke en ny funksjon (som vår nye hjelpeknapp).

Det som imidlertid er viktig å merke seg, er at disse er designet for ikke å forstyrre spilleren, eller hindre kjerneopplevelsen. Snarere vil de være tydelig merket og er helt valgfrie. Å trykke på disse alternativene vil gi spillere måter å vinne ekstra belønninger og å bruke tilleggsfunksjoner. Det betyr at videoannonser kan brukes fritt, eller ignoreres, når spilleren har lyst.

Det andre viktige poenget å merke seg er at ikke alle spillere vil oppleve annonser. Spillere som har kjøpt vanlige gjenstander i spillet siden de opprettet kontoen sin, vil faktisk ikke møte annonser.

Selv om det er en forskjell mellom spillere som vil se annonser og de som ikke vil, vil det til syvende og sist ikke være noen forskjeller når det gjelder tilgjengelige funksjoner og belønninger. Det betyr at begge sett med spillere vil ha de samme mulighetene til å vinne belønninger og bruke de nye funksjonene.

Dette gjelder også nettleserbaserte spillere, som ikke vil møte noen annonser, men som også vil ha samme tilgang til funksjoner, og de samme mulighetene til å skaffe belønninger.
Når alt dette er sagt, vil videoannonser implementeres på fire forskjellige måter:

1). Nye hendelser/bygaver

Incident (1).png
For å få belønninger kan du trykke på en ny type hendelse/bygave, som vil spille av et kort klipp og gi en belønning på slutten.

Lett synlig som en lilla kiste, med et spilleikon, kan du bestemme om du vil ta plukke opp denne.

Når det gjelder belønninger, vil det være vanlige, uvanlige og sjeldne kister. Hver vil tilby forskjellige mengder forsyninger, varer, forge poeng og militære enheter! Vær oppmerksom på at det kun vil være 4 av disse hendelsene per dag.

For de spillerne som ikke møter annonser, vil hendelsen vises som en lilla kiste, og kan samles med et enkelt trykk!

Viktig informasjon - For øyeblikket vil disse hendelsestypene ikke telle mot oppdragsforhold der det kreves fullføring av hendelser. Årsaken til dette er balansering. Med en helt ny rekke hendelser tilgjengelig, trodde vi å telle dem mot oppdrag ville gjøre disse oppdragsforholdene for enkle. Dette er imidlertid også noe vi fortsetter å evaluere etter utgivelsen av funksjonen. Eventuelle endringer vil bli kommunisert via endringsloggen.

2). Vertshus bonus

Tavern 1.jpg
image (30) (1).png
Ved å trykke på vertshuset ditt vil du se et helt nytt alternativ. Dette lar deg se et kort klipp for å aktivere forskjellige bonuser!


image (29) (3).png
Dette inkluderer en 5 % angreps- og forsvarsboost for den angripende hæren din, 5 % angrep og forsvar for den forsvarende hæren din, 5 % rekrutteringsboost og 5 % konstruksjonsboost.

Med hvert klipp som er sett, kan du låse opp en times boost-tid. Den maksimale tiden som kan låses opp er imidlertid 4 timer. Når du har nådd denne grensen, må du vente en time før du kan låse opp ytterligere boost-tid.

For de spillerne som ikke ser annonser, vil du i stedet bli varslet av et gitarikon, som du ganske enkelt kan trykke på for å motta disse boostene. Samme grense gjelder imidlertid, med maksimalt 4 timer.


Buffbar 1 (1).jpg
Mens vershus boost er inaktive, er det også et varsel som vises for å informere deg om at det er nye booster å aktivere! Trykk på denne for å gå til vertshuset ditt for å aktivere opptil 4 timers boost-tid!

3). Motiver alle knapp

Sammen med videoannonser er en ny og spennende funksjon som lar deg motivere og hjelpe forskjellige grupper med et trykk på én knapp!

Aid all 1 (1).jpg
Polivate 2 (1).jpg
Ved å se en kort videoannonse låser du opp muligheten til å bruke motiver alle på en gruppe du velger!

Med hver opplåsing kan du hjelpe alle enten dine venner, naboer eller klanmedlemer! Med et enkelt trykk er det gjort!

Husk at du må se en annonse for å hjelpe alle hver gruppe individuelt.

De som ikke ser annonser, vil ha denne funksjonaliteten tilgjengelig med et enkelt trykk.


4). Nye oppdragstyper

Nye oppdrag vil nå vises som ekstra Historie oppdrag, som er atskilt fra de andre oppdragslinjene!

Quest Type (1).jpg
En gang om dagen vil du motta et valgfritt oppdrag som vil gi en belønning for å se et klipp.

Belønningene for å se disse klippene inkluderer varer, forsyninger og forge poeng. Forsyningene vil også skalere basert på epoken du har nådd!

For spillere som ikke ser annonser, en gang om dagen vil du ha et kort oppdrag å fullføre for å få belønningen.

Hvis du ønsker å gi tilbakemelding om denne versjonen, kan du kommentere under eller besøke oss på Facebook !

Det mange nye endringer i slagmark som er kommet på vår beta server.
Hvis du vil bli informert om våre funksjoner under utvikling, kan du besøke våre Betaservere eller sjekke Mobile Beta Test Program .


Vennlig hilsen,
Ditt Forge of Empires Team
 
Topp