• Vi ser etter deg!
    Har du lyst til å bli med i support teamet? Er du en som liker å hjelpe andre spillere? Ja da ser vi etter moderatorer som kan hjelpe oss med akkurat dette!
    Ta en titt på rekrutteringssiden vår for mer informasjon om hvordan du søker.
    Apply

NorronKlan søker aktive medlemmer.

DeletedUser3053

Guest
NorronKlan er liten, men effektiv. Vårt hovedfokus er å hjelpe klanens medlemmer frem, samt å bidra til fellesskapet.

Alle medlemmer forventes å delta etter evne i klanekspedisjonen, samt hjelpe klanmedlemmer med storslåtte bygninger, varehandel og ellers der man kan bidra.
Vi har en aktiv byttetråd for Forge Poeng (FP), men gjør også private avtaler om hjelp til Storslåtte bygninger.
Samkjøring av produksjon i klan slik at vi alle bidrar til klanens utvikling og ikke går tom for varer. Ingen av våre medlemmer skal måtte produsere varer uten å ha lager/råvarer til dette. :)
Vårt meldingssenter er aktivt.

For spillere som er helt ny i spillet og ikke enda har så mye erfaring:
Vi hjelper deg videre og svarer velvillig på spørsmål. Vi er flink å dele egne erfaringer i meldingsforum. Du vil som ny spiller bli gitt tid til å utvikle deg hos oss. Det som er viktig for oss er at du er aktiv i meldingsforum, slik at vi vet du deltar aktivt.

For spillere som har kommet opp i nivåene:
Vi har forventning om god deltakelse i meldingsforum og klanekspedisjonen. Det er stort sett vi som går seirende ut av ekspedisjonsrundene hver gang. Dette er fordi alle medlemmer er aktiv, og har forståelse for at det koster litt å være en del av denne klanen, men man får også masse igjen.

Vår klan har jobbet seg opp til nivå 10. Dvs her er både penge og matrialreduksjon for å bygge bygg, samt ekstra Forge Poeng til alle klanens medlemmer.

Det er en god og respektfull tone i klanen, samt forståelse for at ikke alle har evne til å bidra like masse hele tiden. Det viktigste er kommunikasjon! :)

Høres dette ut som en klan for deg? Ta kontakt om du har noen spørsmål eller bli med om du ønsker! Du er hjertelig velkommen!
 

DeletedUser3053

Guest
Vi er nå enda litt bedre. Nivå 21 med gode bonuser til klanmedlemmer. Velkommen til oss om du vil bryne ddeg i klanekspedisjonen :)
 
Topp