• Vi ser etter deg!
  Har du lyst til å bli med i support teamet? Er du en som liker å hjelpe andre spillere? Ja da ser vi etter moderatorer som kan hjelpe oss med akkurat dette!
  Ta en titt på rekrutteringssiden vår for mer informasjon om hvordan du søker.
  Apply

Neste trinn med mobilvideoannonser

mico

Jarl
Medlem av ledelsen
Community Manager
newlogo1.png
Helli Forge Fans!

Fra 24. august begynner vi å A/B-teste nye tillegg til mobilvideoannonsene, og dermed bringe den til neste iterasjon. Fortsett å lese for å finne ut mer!

Vi har nylig introdusert videoannonser til mobilversjonen av Forge of Empires etter omfattende testing. Når vi bygger funksjonen videre, vil vi gjerne fortelle deg mer om våre neste utviklingstrinn.

På Forge, som andre spill, A/B-tester vi mange av funksjonene våre før utgivelse. Med hver nye test bringer vi funksjoner til deres neste iterasjon. På sin side har hver ny iterasjon som mål å forbedre ny spillfunksjonalitet og integrere den jevnt i det eksisterende spillet. For å forfølge dette målet kan vi justere både perifere og kjerneaspekter av funksjoner. Å gjøre det hjelper oss med å lage en detaljert analyse av Forges mange aspekter og bestemme utviklingstilnærmingen vår basert på den.La oss nå se hvilke endringer som kommer.

Først en endring som vil gjelde for alle spillere uavhengig av A/B-testen:


Vi tester forskjellige alternativer til den tidligere introduserte betalingsgrensen som avgjorde hvilke spillere som hadde tilgang til mobilvideoannonsene. Med de nye endringene vil ikke alle spillere som har kjøpt Forge Plus-pakker se annonsene. Ved å dra nytte av Forge Plus-pakken vil du få alle fordeler med videoannonser uten å se annonser.

Merk: endringen er allerede utgitt med den siste spilloppdateringen.

Følgende endringer vil først bli testet i en tilfeldig valgt spillergruppe på BETA-markedet før de blir generelt tilgjengelige:

 1. For spillere i testgruppen vil muligheten til å se videoannonser slutte å bli bestemt av deres tidligere utgifter. Samtidig kan spillere deaktivere annonser ved å dra nytte av Forge Plus-pakken.
 2. Noen av spillerne som har mobilvideoannonser vil kunne bruke dem for å få tilgang til fordeler i ytterligere to spillområder. Vær oppmerksom på at denne endringen kun gjelder mobilversjonen av spillet:
  1. Reduser byggetiden. I Hovedbyen og romkolonien vil det å se en annonse tillate spillere å redusere byggetiden med 10 % én gang per bygning.
  2. Dobbel slottspoeng. Når du samler din daglige kiste med Slottspoeng, vil spillere ha mulighet til å se en annonse for å doble antall poeng i kisten. Muligheten vil forbli tilgjengelig selv etter å ha samlet den daglige kisten med det vanlige antall poeng, slik at spillere kan få ekstra ved å se en annonse. Denne fordelen kan også bare brukes én gang om dagen.
Det er sannsynlig at vi, etter den iterative tilnærmingen, vil introdusere andre endringer i videoannonser i fremtiden. Vi følger nøye med på tilbakemeldingen din og oppfordrer deg til å dele den. Har du en idé om hvilke fordeler med mobilvideoannonser du vil se neste gang? Vennligst gi oss beskjed!

Takk for at du spiller Forge of Empires!

Vennlig hilsen,

Ditt Forge of Empires Team.
 
Topp