• Vi ser etter deg!
  Har du lyst til å bli med i support teamet? Er du en som liker å hjelpe andre spillere? Ja da ser vi etter moderatorer som kan hjelpe oss med akkurat dette!
  Ta en titt på rekrutteringssiden vår for mer informasjon om hvordan du søker.
  Apply
 • Hvis du ikke liker snø kan dus skru dette av på siden.

Forumregler

DeletedUser5

Guest
FOEForumRules2.png

Forumet har egne regler laget for at alle skal få en best mulig opplevelse av forumet. Det er viktig at alle følger disse reglene. Vær klar over at advarsler, infraction og ved enkelte ganger utestengelse fra forumet vil bli konsekvensene ved brudd på disse reglene.


Spilladministrator: Moderator som ikke er relatert til forumet. Disse finner du gjennom support.
Supermoderatorer: Disse har rettigheter til hele forumet generelt. Disse kommer senere i spillet, og kombinerer ofte rollene som Forum Moderator og Spilladministrator.
Forum Moderator: Har bare rettigheter i de spesifikke forumene de modererer. De vil moderere på en fornuftig og rettferdig måte, og vil etter beste evne svare på spørsmål som er relatert til arbeidsoppgaven sin.

Moderatorene har en meget vanskelig jobb. Det er en stor utfordring å holde balansen mellom et saklig og et morsomt forum, samtidig som de får mange negative kommentarer fra forumets brukere. Vi ber om at alle spillere forholder seg høflige når man prater med en moderator. Dette vil gjøre jobben deres mye lettere og da vil også forumet være et mye hyggeligere sted.

Vennligst vær oppmerksom på at de fleste moderatorene vil spille Forge of Empires selv! De har like mye rett som en spiller utenfor teamet til å lage en tråd eller svare på en tråd fra en spillers ståsted. Så sant det er mulig så skal en moderator ikke være involvert i samme verden som han spiller på, men når vi har så få verdener så KAN det oppstå interessekonflikter her. Hvis du mener interessekonflikten er for stor kan dette rapporteres på en saklig måte til Community Manager.


§1.0 Innlegg og tråder

 • Vennligst kun svar med innlegg som hører til trådens originale emne. Om du ikke kan poste et fornuftig svar så vennligst avstå fra å svare. Vær obs på at trolling og svar som "lol" eller "rofl" er forbudt. Det er anbefalt å lese hele tråden før du svarer for å unngå missforståelser, og for å ha et svar som er i harmoni med trådens emne.
 • Før du poster vær klar over at det er ditt ansvar at det du poster følger forumets regler. Er du usikker kan du kontakte en moderator!
 • Før du poster en ny tråd vennligst bruk søkefunksjonen for å se etter tråder med lignende tema eller emne for å unngå at det samme diskuteres to steder
 • Vennligst sørg for å ha et relevant navn på tråden når du poster. Vennligst unngå at tråden ikke har et navn som ikke gjenspeiler innholdet. Generelle titler som "spørsmål", "hjelp", "lol" og lignende skal unngåes.
 • Det er strengt forbudt å rette på en annen spillers grammatikk. Hvis du føler at grammatikken i et innlegg er så dårlig at innholdet i posten blir vanskelig å forstå, eller borte, vennligst rapporter posten gjennom "rapporter" funksjonen. Dette vil gjøre en moderator oppmerksom på saken.
 • Vennligst ikke bruk materiale som har opphavsrett i noen av dine poster.


§1.1 Språk og Ordbruk
 • Dette er et norskt forum, og alle tråder og poster skal derfor være på norsk. Det er unntak og det er svensk og dansk som er lett forståelig. Engelsk er godkjent som språk hvor det står at det er spesifisert på enkelte utvalgte forum. Hvis du ikke kan norsk og skal poste på de delene av forumet som kun er for norsk (samt svensk og dansk) så må teksten bli oversatt.
 • Det er tillatt å skrive på engelsk om samme post inneholder en oversettelse fra engelsk til norsk av alt innholdet.
 • Korte engelske og latinske fraser eller sitater er godkjent hvis de brukes i sammenheng med innhold på norsk
 • Banning er strengt forbudt. Dette gjelder også når du skjuler eller kladder deler av eller hele banneorder, som for eksempel "f*en" eller "helv****". Selv om noen bokstaver er erstattet med noe annet, så er det fortsatt et banneord og dermed forbudt.
 • Alt som er politisk ekstremt, pornografisk, ulovlig eller usømmelig er strengt forbudt i dette spillet, uansett om det er postet eller referert til. Rasisme eller nasjonalistiske bemerkninger er ikke lov selv om det er ment som en spøk. Å nevne dopingsmidler er lov, men kommentarer som henviser til bruk eller promoterer bruken av slike midler er strengt forbudt.

§1.3 Bilder
 • Det er lov å poste bilder uten kommentarer så lenge de uten tvil tilhører trådens ånd eller tema. Bilder skal ikke være større enn 640x480 piksler. Hvis du må poste noe som er større enn dette, vennligst bare bruk link til bildet og ikke selve bildet i tråden eller legg bildet i en spoiler.
 • Vennligst ikke legg ut personlig, virkelig informasjon som hjemmeadresser og hjemme numre. Vær oppmerksom på at dette inkluderer informasjon relatert til deg og andre brukere og inkluderer også bilder fra det virkelige liv, skole-/skoleinformasjon, jobb osv.

§1.4 Oppførsel på forumet
 • Andre personer skal behandles med respekt. Den gyldne regel (Vær mot andre slik du vil at andre skal være mot deg) er anbefalt å følge.
 • Vennligst oppfør deg innen normal folkeskikk og vis hensyn. Vær klar over at det er spillere fra forskjellige aldersgrupper og med forskjellige kunnskaper innenfor spillet. Ha derfor tålmodighet hvis det kommer spørsmål som du anser som "dumme" eller "barnslige".
 • Det er strengt forbudt å utgi seg for å være en moderator. Forsøk på dette vil føre til straff. Vennligst ikke gi ammunisjon til "forumtrollene" og ikke svar på tråder som vil med stor sannsynlighet bli slettet.
 • Spillere som med vilje motarbeider byggingen eller utvidelsen av samfunnet vil bli nektet adgang til forumet.
 • Det er tillatt å bruke taktikk for og provosere dine motstandere i Politikk og Propagandadelen av forumet så lenge taktikken er basert i spillet.

§2.0 Moderering
 • Klager på en moderators oppførsel skal gå via Community Manager, ikke på forumet. Her kan du sende Ole en privat melding.
 • Tråder eller poster som motarbeider teamet her på Forge Of Empires vil bli stengt eller slettet. Er man uenig ta det via supportsystemet eller kontakt Community Manager.
 • Hvis du merker din post er endret eller slettet så ble dette gjort av en grunn. Unngå å lage eller endre denne på nytt. Hvis du føler at det er nødvendig, send en privat melding til den ansvarlige moderatoren med spørsmål om hvorfor dette ble gjort.

§2.1 Straff
 • De fleste bruddene på våre regler vil føre til advarsel dersom det er første gang, men det kommer også veldig an på hva som blir skrevet.
 • Hvis man har fått en utestengelse fra forumet er det strengt forbudt å lage en nye kontoer for å unngå denne utestengelsen, eller å bruke en allerede eksisterende konto.
 • I ekstreme tilfeller så kan en permanent utestengelse både for forum og spillet bli gitt hvis det er gjentatte brudd på å unngå forum utestengelse eller andre ekstreme ting.
 • NB! Vi gjør oppmerksom på at vi forbeholder oss retten å gi en advarsel, infraction eller en utestenging til spillere selv om de ikke har brutt de gitte forumreglene.

§2.2 Rapportering av innlegg
 • Alle forumbrukere har retten til å rapportere poster som er laget av medlemmer på dette forumet. Funksjonen skal bare bli brukt til å rapportere poster som bryter med forumets regler og må også inneholde en grunn til at posten ble rapportert. Etter rapporten har blitt sendt vil den bli sjekket av en moderator. Misbruk av rapport systemet er forbudt og de som misbruker dette systemet vil bli gitt en advarsel og i ekstreme tilfeller utestengt.
 • For å rapportere brudd på regler som er spillerrelatert til spillet er nødt til å tas igjennom supportsystemet.
 • Det er ikke lov å lage klagetråder på forumet. All referanse til spillrelaterte utestengelser, diskusjoner rundt utestengelser eller juks er forbudt. Slik taes gjennom supportsystemet. Om du ikke av en eller annen grunn har tilgang der kontakt CM på forumet via privat melding.
§3.0 Signaturer og avatarer
 • Signaturer skal maks innholde en av disse mulighetene:
  ◦en stk 1 linjers sitat og 2 stk linjer med tekst
  ◦en stk 2 linjers sitat og 1 stk linjer med tekst
  ◦en stk 3 linjers sitat og ingen linjer med tekst.
  ◦1 stk bilde med maks 100 pixler høyde og 2 linjer med tekst.
  ◦6 linjer med tekst.
  ◦1 stk bilde med maks 120 pixler i høyde og ingen linjer med tekst.​
 • Avatarer skal ikke være større enn 85x85 pixler. Animerte bilder og linker med referanse ID er ikke tillatt

§4.0 Annet
 • Samtaler, diskusjoner og krangel mellom to eller flere personer skal ikke tas på forumet. Vennligst benytt private meldinger eller andre måter å kommunisere på (f.eks IRC, Skype, MSN eller lignende)
 • Tråder og/eller poster som er laget kun for promotering eller reklame for andre internettsider uten noe tilknytning til Forge of Empires er forbudt. Referanse ID linker og andre spillrelaterte linker er strengt forbudt. Diskusjoner vedrørende andre spill er tillatt!
 • Det er lov å diskutere andre spill som er laget av Innogames.
 • Er du usikker på om noe følger reglene eller ikke, vennligst kontakt en moderator før du gjør det som du er usikker på. Vi vil svare så fort som mulig om dette er mulig eller ikke.
 • Forumet følger norsk lov, dvs at alle tråder eller poster som bryter med norsk lov ikke er tillatt.
  Dersom noen regler blir utdaterte eller lignende så kan reglene bli endret uten varsel. Hvis det er store endringer som påvirker til stor grad vil dette bli annonsert.
 • Forumet har brukertittler for alle vanlige medlemmer, bestemt av antall innlegg.
 
Sist redigert av en moderator:
Topp