• Vi ser etter deg!
  Har du lyst til å bli med i support teamet? Er du en som liker å hjelpe andre spillere? Ja da ser vi etter moderatorer som kan hjelpe oss med akkurat dette!
  Ta en titt på rekrutteringssiden vår for mer informasjon om hvordan du søker.
  Apply
 • Hvis du ikke liker snø kan dus skru dette av på siden.

Forge Bowl 2023

idaraven

Herse
Medlem av ledelsen
Moderator
Spilladministrator
Forge%20Bowl%20logo.png
Kjære konger og dronninger,

Det er på tide å fyre opp BBQ-grillene, ta tak i lagets trøye og gjør deg klar for årets Forge Bowl! Vår berømte quarterback Cal Rogers kommer tilbake med InnoForgers for nok et løp i årets etterlengtede Forge Bowl!

Forge Bowl starter 17. januar og varer til 6. februar

Så snart Forge Bowl starter, kan du få tilgang til arrangementsvinduet øverst i venstre hjørne for å kjøre laget ditt nedover banen for en touchdown! Ta en prat med Cal Rogers for å gjøre fremskritt i årets oppdragslinje. Du vil kunne fullføre 35 hurtig-oppdrag umiddelbart, og motta ytterligere 21 oppdrag på daglig basis.

Players-banner.png

Målet er å nå målsonen og score et touchdown, noe som gir deg muligheten til å vinne den ettertraktede Touchdown-belønningen. Flytt laget ditt fremover 80 yards for å score, mens du skyver motstanderne nedover feltet mot premien din.

event_window_new.png

For å starte spillet, velg én mottaker fra feltet for å avansere mot sluttsonen. Hver spiller gir deg en belønning for å velge ham, og hvert spill krever fotballer, som du tjener via oppdrag. Du kan også få flere fotballer ved å logge på hver dag, i tillegg til å samle inn flere fra hendelser/bygaver.

superbowl_icon_football.png

For hver yard du beveger deg fremover, vil rangeringen din i ligaen gå videre. Med høyere rangering kommer bedre belønninger! På slutten av arrangementet vil du motta ytterligere spesialbelønninger basert på rangeringen din. Sikt på en høyere rangering for å få tilgang til noen fantastiske ekstra belønninger!

forgebowl21_leaguesystem.png

Akkurat som i fjor vil du få bistand fra fem svært erfarne lagtrenere. Du kan endre din nåværende trener ved å klikke på portrettet hans øverst til venstre. Der vil du kunne velge en trener som passer best til din spillestrategi. Det er fire spesialiserte trenere, og hver av dem gir forskjellige fordeler når du avanserer laget ditt til et touchdown. Det er også den ultimate treneren, som gir alle disse fordelene kombinert.

I begynnelsen vil opplæringen veilede deg til å velge standardtrener, når veiledningen er avsluttet vil du kunne endre strategier og velge en annen trener hvis du ønsker det. De vil jobbe for deg i 24 timer (men du kan si opp dem tidligere), deretter vil de ha en ventetid på 24 timer hvor de ikke kan ansettes på nytt. De vil imidlertid bli med deg tidligere mot en liten avgift. Denne ventetiden gjelder ikke for standardtreneren og den ultimate treneren.

Standard trenerFremskrittstrenerSpesialtrenerLiga trenerUltimate trener
Gir en liten sjanse til å doble en spillebelønning.Denne treneren gir ekstra hagefremgang for hvert spillØker sjansen for å vinne Daglig spesialDobler poengene opptjent mot ligatabellenGir bonusene til alle trenerne sammen
Coach%202.2.png
Coach%202.3.png
Coach2.6.png
Coach%202.7.png
Coach6Premium.png

Med Forge Bowl 2023 introduserer vi også to nye spennende bygg! Arrangementets hovedbelønning er Pergola (5x4), på nivå 11 vil du kunne velge mellom Pizzeria eller Bistro! Du vil motta nivå 1-bygningen fra oppdragslinjen, og du kan oppgradere den helt til nivå 10, og for nivå 11 kan du velge mellom Pizzeria eller Bistro. For å gjøre det trenger du et Pergola-oppgraderingssett.

PizzeriaBistro
W_SS_MultiAge_BOWL23A11a.png
W_SS_MultiAge_BOWL23A11b.png
 • Forsyninger
 • Medaljer
 • 16-25% angrep for angripende hær
Når motivert
 • 30 Varer
 • 10-30 Varer fra tidligere alder (ingen i bronsealderen)
 • 3 Forge Poeng
 • 2 Butikkbygningsfragmenter (15 påkrevd)
 • Forsyninger
 • Medaljer
 • 16-25% angrep for angripende hær
Når motivert
 • 10 Varer
 • 12 Forge Poeng
 • 1 Fragmenter til nivåsett (30 påkrevd)

Event Pass
Som med tidligere arrangementer, kan du også låse opp Bowl-premiene sammen med hovedpremiene!


Nytt i år
image-2022-10-26_18-25-56.png
Finish%20Good%20Production.png
Finish%20All%20Goods%20Production.png


Finish%20Event%20Building%20Production.png
Finish%20All%20Event%20Building%20Production.png
Next%20Age%20Goods.pngSpecial%20Goods.png
Epic Forge Bowl 2023 Valgssett!
Dette inkluderer flere bygninger og oppgraderingssett fra tidligere Forge Bowl-arrangementer og vil være tilgjengelig i Bowl-premiene.
Nye flere hastebelønninger for forbruksvarer!
Vi har "Fullfør vareproduksjon", "Fullfør alle vareproduksjoner", "Fullfør spesial produksjon" og "Fullfør alle spesial produksjoner" tilgjengelig i hovedpremiene, bowlpremiene og delvis som daglige spesialiteter.
Nye varer belønninger!
Motta "Neste alder varer" og "Spesial varer" fra arrangementspass, store premier og daglige spesialiteter.

Til slutt, som alltid, vil du få vise frem prestasjonene dine til vennene dine og naboene dine, ved å skaffe deg Forge Bowl-temaportrettene:
Farid
Jacklyn
Hugo
image-2022-10-26_14-40-30.png
image-2022-10-26_14-40-37.png
image-2022-10-26_14-40-48.png
Olivia
Karam
Imani
image-2022-10-26_14-40-54.png
image-2022-10-26_14-41-0.png
image-2022-10-26_14-41-9.pngVennlig hilsen,
Ditt Forge of Empires Team
 
Topp