• Vi ser etter deg!
  Har du lyst til å bli med i support teamet? Er du en som liker å hjelpe andre spillere? Ja da ser vi etter moderatorer som kan hjelpe oss med akkurat dette!
  Ta en titt på rekrutteringssiden vår for mer informasjon om hvordan du søker.
  Apply
 • Hvis du ikke liker snø kan dus skru dette av på siden.

Changelog 1.248

idaraven

Herse
Medlem av ledelsen
Moderator
Spilladministrator
newlogo1.png

Hei,

Vi vil oppdatere spillet til versjon 1.248 den 18 Januar. Det vil være en kort nedetid under oppdateringen. Vi beklager eventuelle ulemper forårsaket i løpet av denne tiden.

For en detaljert beskrivelse av endringene, se listen nedenfor:
Forbedringer

Vi oppdaterer vedlikeholdsmeldingene i spillet. Under oppdateringene i det siste, ville spillere motta en vedlikeholdsmelding og bli låst ute av spillet. Nå vil du forbli i spillet under oppdateringen, og etter at den er ferdig, vil siden lastes på nytt for å bruke endringene som er gjort. Under vedlikehold vil du se følgende vindu:

downtime improvement.png


Feilretting

Visningsproblemer
 • Diamantbelønningene ble ikke vist i beskrivelsen av enkelte pakker i butikken. Vi viser nå hele listen over belønninger nøyaktig.
 • Etter design, kan ikke spillere akseptere byttetilbud fra brukere som ikke er deres venner, klan medlemmer eller naboer. Disse tilbudene vil imidlertid fortsatt fremstå som tilgjengelige. De vil nå være grået ut.
Spilleproblemer
 • Spillere som ennå ikke har låst opp Forge Plus i teknologitreet, kan fortsatt kjøpe det fra butikken. Den skal nå bare vises til rett tid og ikke tidligere.
 • Noen heldige spillere fikk dobble forsøk i klansekspedisjonen. Dette er nå rettet.
Endringer kun på mobil

 • Visste du at noen bygninger har spesielle lydeffekter som spilles av ved innsamling? Vel, du vil kanskje aktivere lyden i spillet for å sjekke dem ut fordi vi la dem til igjen!
 • Noen av dere har så mange forskjellige enheter, Hærens ledelse kunne ikke håndtere makten. Skjermen ville rett og slett slutte å fungere når spillere scrollet for fort på jakt etter kjeltringer. Vi fikset dette!
Hvis du vil bli informert om våre funksjoner under utvikling, kan du besøke våre Betaservere eller sjekke Mobile Beta Test Program .


Vennlig hilsen,
Ditt Forge of Empires Team
 
Topp